Treffeille! – deittipalvelut joista jokainen löytää sen oikean

Tällä sivulle on koottu Suomessa toimivia seuranhakusivustoja. Jokaiselle löytyy näistä varmasti se sopivin.

Pyrimme pitämään tiedot ajan tasalla, mutta uusia palveluja avataan jatkuvasti. Vanhojen suosio saattaa nousta ja laskea tai sivustojen luonne muuttua trendien myötä. Tarkista aina käyttöehdot ennen kuin rekisteröidyt millekään deittisivustolle. Jos havaitset listauksissa olennaisen virheen, olethan yhteydessä meihin. Kiitos avustasi!

Isot, suurelle yleisölle suunnatut deittisivustot

Tästä osiosta löydät palvelut jotka ovat avoimia kaikille miehille ja naisille. Pääasiassa ilmoittajat ovat tavallisia suomalaisia jotka etsivät seuraa tositarkoituksella mutta kevyempää hauskanpitoakin voi olla tarjolla. Sivustot ovat helppokäyttöisiä ja luotettavia. Rekisteröityminen on yleensä ilmaista mutta lisäpalveluista veloitetaan erikseen.

E-kontakti mainostaa olevansa Suomen suurin deittipalvelu. Profiileja on jopa yli 350000! E-kontaktin omistaa iso mediakonserni Alma Media, johon kuuluvat myös esimerkiksi Iltalehti sekä Etuovi.com. Sivusto on suomalainen, luotettava ja helppokäyttöinen. Treffi-ilmoitusten suuresta määrästä johtuen monenlaista seuraa on tarjolla, mutta palvelu on suunnattu ennen kaikkea tositarkoituksella hakeville.

Eliittikumppani pyrkii panostamaan määrän sijaan laatuun. Palvelu mainostaa käyttävänsä omaa persoonallisuustestiin perustuvaa Matching-menetelmää löytääksen jokaiselle sen oikean. Palvelusta haetaan kestäviä parisuhteita.

Match.com on kenties maailman suurin deittipalveluiden tarjoaja. Sivuston käyttö on maksullista. Algoritmi tarjoaa sinulle sopivimpia ilmoituksia perustietojesi pohjalta, mutta ilmoituksia voi selata myös vapaasti.

Treffit24 on Suomi24-sivujen treffiosio. Perustoimintoja voi käyttää täysin ilmaiseksi. Tämä takaa sen että ihmisiä on paljon liikkeellä mutta toisaalta kaikki eivät niin tosissaan. Erilaista trollausta ja häiriköintiä voi siis esiintyä.

Erityisryhmille tarkoitetut seuranhakupalvelut

Näillä sivustoilla on oma, pienempi kohderyhmänsä. Vaikka profiilien määrä on vähäisempi ne voivat tarkemmin vastata juuri siihen mitä sinä etsit.

Kotisataman Deitti on kristilliselle arvopohjalle perustuva deittisivusto. Sivusto on maksullinen mutta hyvin edullinen. Palvelun tarkoitus onkin auttaa kristyttyjä puolison löytämisessä.

Pikasuhteita, seksiseuraa ja salarakkaita

Deittipalvelut joissa mennään suoraan asiaan. Myös varatuille kohdistettuja palveluita. Deittailu.fi ei moralisoi eikä ota kantaa. Kokeile vastuullisesti!

VictoriaMilan on kohuttu pettämissivusto. Suunnattu avioliiton ulkopuolista salasuhdetta hakeville. Seksiseuraa voi hakea täysin anonyymisti.

Seuraa ulkomailta

Jos Suomen piirit tuntuvat liian pieniltä niin aina voi laajentaa hakua ulkomaille. Paikan päälle ei välttämättä tarvitse lähteä vaan miehen tai naisen ulkomailta voi löytää myös netin välityksellä.

AfroIntroductions. Vaikka kotisivu on käännetty suomeksi on kyseessä kansainvälinen palvelu jonka tavoitteena on yhdistää afrikkalaisia ja eurooppalaisia sinkkuja toisiinsa. Jäseniä mainostetaan olevan jopa 2,5 miljoonaa.

Kun olet löytänyt listauksista sopivan sivuston on aika luoda profiili ja aloittaa rohkeasti uusien ihmisten tapaaminen. Hyviä vinkkejä tähän löydät juttuosiostamme.